Ga naar content

Winkeldiefstal - Vossenbeemd - Helmond

Deze man wordt verdacht van het stelen van enkele producten uit een bouwmarkt. Wij zijn op zoek naar zijn identiteit. Herken jij jezelf op de beelden? Meld je dan bij ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op dinsdag 6 februari 2024, omstreeks 13.40 uur, bezocht de man een bouwmarkt gelegen aan de Vossenbeemd in Helmond. Op camerabeelden is te zien dat de man rondloopt in de bouwmarkt. Wanneer de man zijn kans ziet, kijkt hij goed om zich heen en verstopt hij enkele producten onder zijn kleding.

De man rekent vervolgens bij de kassa een product af, terwijl op dat moment de andere producten onder zijn kleding verstopt zitten. Niet veel later verlaat de man de winkel zonder te betalen voor de producten die onder zijn kleding verstopt zaten.

Wij zijn op zoek naar de identiteit van deze man. Herken jij jezelf op de camerabeelden? Voorkom dan dat wij de camerabeelden gaan tonen en meld je zo snel mogelijk bij ons!

Opvallend detail is dat de man die bewuste dag een fluoriserende oranje werkjas droeg. Dit zou moeten opvallen. Weet u wie de man is of heeft u andere informatie dat ons verder kan helpen in deze zaak? Tip ons dan! Tippen kan via 0900-8844. Liever anoniem? Meld Misdaad anoniem: 0800-7000. Tippen kan ook via het onderstaande tipformulier.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening