Direct naar de inhoud

Diefstal elektrische fiets - Broederwal - Helmond

Deze man op de foto’s heeft een dure elektrische fiets weggenomen bij het station van Helmond Brandevoort. Wie herkent deze fietsendief?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op donderdag 15 februari 2024, omstreeks 18.00 uur, had een man veel interesse in de gestalde fietsen bij de fietsenstalling van het NS station van Helmond Brandevoort gelegen aan de Broederwal. De man zag een elektrische fiets in het fietsenrek staan. Ondanks dat deze fiets afgesloten was met een kettingslot, weerhield dit de man er niet van om de fiets weg te nemen.

Wat opviel is dat de man minutenlang bezig was om het kettingslot open te breken, terwijl passanten voorbij liepen. De passanten hebben niets in de gaten gehad. Nadat de man het kettingslot verwijderd had, vertrok hij met de elektrische fiets.

Weet jij wie de fietsendief is of heb jij meer informatie wat ons verder kan helpen in deze zaak? Meld je dan bij ons. Melden kan via het onderstaande tipformulier of door te bellen naar 0900-8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NHdkYYs0gu0

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening