Ga naar content

Mishandeling – Poelestraat – Groningen

Op de Poelestraat is op donderdag 14 december een 27-jarige man zwaar mishandeld. Herken je de verdachte of weet je meer? Neem contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De 27-jarige man uit de provincie Limburg is op donderdag 14 december voor zijn werk in Groningen. Hij gaat ’s avonds nog een hapje eten in de stad. De man belandt in één van de horecagelegenheden in het Groningse uitgaanscentrum. Hij gaat rond 04:00 uur weg. Hij pakt z’n jas, gaat naar buiten en vanaf dat moment kan hij zich niets meer herinneren. Uren later wordt hij wakker, in het ziekenhuis.

Ernstige mishandeling
Op beelden is de man te zien terwijl hij met vier anderen in de Poelestraat loopt. Er lijkt een discussie te ontstaan en schijnbaar uit het niets wordt het slachtoffer aangevallen. Er volgt een ernstige mishandeling waarbij het slachtoffer meerdere keren wordt geslagen op zijn romp en gezicht. Ook wordt het slachtoffer tegen zijn gezicht geschopt.

Verwondingen
Het slachtoffer raakt buiten bewustzijn en hij loopt meerdere breuken en kneuzingen op. Hij wordt uren later wakker in het ziekenhuis. Het lijkt er wel op dat hij geen blijvend letsel overhoudt aan de ernstige mishandeling.

Verdachte en belangrijke getuigen
We zijn op zoek naar de verdachte van het ernstige geweldsdelict. Daarnaast was hij in het gezelschap van drie andere personen, die belangrijke getuigen zijn van dit incident. We gaan er vanuit dat ze elkaar kennen. We willen ook graag in contact met deze getuigen, omdat ze ons meer kunnen vertellen over de toedracht van het geweldsincident.

Weet u wie de verdachte is?
Weet je wie de verdachte is? Ken je één van de getuigen van de ernstige mishandeling? Ben jij betrokken geweest bij dit incident? Of merk je dat iemand in je omgeving iets lijkt te verbergen of dat iemand is gaan praten over dit incident? Laat het ons dan weten door te bellen naar de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Je kunt je informatie ook anoniem delen via 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening