Ga naar content

Autodiefstal – Couperuslaan – Harderwijk

Aan de Couperuslaan in Harderwijk stalen twee mannen een auto. Weet jij wie dit zijn? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De mannen kwamen rond 02.00 uur ’s nachts aan bij een woning. Ze hadden het voorzien op een donkergrijze BMW die voor het huis geparkeerd stond. De auto was afgesloten. Toch lukte het de twee om het slot te openen. Ze stapten in de auto en reden ermee weg. Het gaat om een BMW type X3 XDRIVE351 met kenteken X427XF.

Vragen

  • Heb jij een vermoeden wie deze mannen zijn? Bekijk ook de bewegende beelden van de mannen in de video onderaan deze pagina.
  • Heb jij de BMW gezien of te koop aangeboden zien worden?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=k7pODcMCW2I

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening