Direct naar de inhoud

Diefstal mountainbike – Welgelegenweg – Stroe

Aan de Welgelegenweg in Stroe stal een man een mountainbike. Herken jij hem? Heb je de fiets gezien? Laat het ons dan weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De diefstal vond plaats op een dag van een wielerevenement. Veel deelnemers streken na afloop in Stroe neer om iets te eten en drinken. De eigenaar zette zijn fiets bewust in het zicht toen hij plaatsnam in een horecagelegenheid en hield zijn fiets goed in de gaten. Maar toen hij heel even niet oplette, zag een man kans om de fiets mee te nemen. Deze man had zich al een tijdje bellend opgehouden in de omgeving. Het lukte hem om het slot van de fiets te ontgrendelen en fietste weg.

Over de fiets

Het gaat om een zwarte fiets van het merk Trek Supercaliber 9.8 (zie foto). Het framenummer is WTU193CT0147P0805. De fiets - een maat L - heeft wielen met platte spaken, banden met een bruine zijkant, zilverkleurige remklauwen, een zadel met carbon rails en een ovaal kettingblad.

Vragen

  • Herken jij de verdachte? In de video elders op deze pagina zie je bewegende beelden van de man.
  • Heb jij een dergelijke fiets gezien of te koop aangeboden zien worden? Scroll naar beneden voor een foto van de fiets.

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=B1Enu3mfCB8

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening