Direct naar de inhoud

Inbraak telefoonwinkel – Stationsstraat – Zutphen

Aan de Stationsstraat in Zutphen brak een man in bij een telefoonwinkel. Weet jij wie hij is? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man forceerde ’s nachts rond 04.00 uur de winkeldeur en kroop onder het rolluik door. Hij sloeg een paar vitrinekasten kapot, pakte onder meer telefoons en stopte deze in zijn tas. Vervolgens kroop hij weer onder het rolluik door. De winkel mist zeventien smartphones, een notebook en een tablet met een totale waarde van ruim negenduizend euro.

Herken jij de man? Hij is goed vermomd, maar misschien herken je hem aan zijn kleding en manier van bewegen. Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina!

Als je hem meent te herkennen, dan horen we graag van je.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=gjFWGsOlJWU

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening