Ga naar content

Wisseltruc – Utrechtseweg – Oosterbeek

Aan de Utrechtseweg in Oosterbeek stalen twee mannen honderd euro van een tankshop door middel van een wisseltruc. Herken jij hen? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De mannen, die Engels spraken, wilden geld wisselen. Ze hadden een groot aantal briefjes van twintig bij zich. De medewerker liet weten dat hij maximaal tweehonderd euro kon wisselen. Op verzoek van de mannen gaf hij hen twintig briefjes van tien en kreeg hij tien briefjes van twintig terug. Na deze ruil kregen de mannen bedenkingen. Ze wilden de biljetten terug ruilen, wat vervolgens gebeurde. Terwijl de mannen weer naar buiten liepen, zag de medewerker dat hij maar de helft van het aantal briefjes van tien – honderd in plaats van tweehonderd euro – terug had gekregen.

Herken jij het tweetal? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden van de verdachten in de video elders op deze pagina.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=sD9HCSq49No

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening