Direct naar de inhoud

Woninginbraak – Hofmeijerstraat – Oldenzaal

Aan de Hofmeijerstraat in Oldenzaal pleegden onbekenden een woninginbraak. Zij stalen onder meer een groot aantal sieraden. Met een uit deze woning gestolen pinpas probeerde iemand later hoge geldbedragen op te nemen. Herken jij deze persoon of weet jij meer over deze inbraak? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De daders sloegen toe tijdens de vakantie van de bewoners. Ze forceerden de voordeur om binnen te komen. In verschillende kamers trokken ze lades en kasten open. Ook wisten ze een kluis open te breken waarvan ze de inhoud meenamen: een groot aantal sieraden en tafelzilver ter waarde van duizenden euro’s. Denk bijvoorbeeld aan zilveren servetringen, bestek, een wierookhanger en een servies. En gouden en zilveren kettingen, oorbellen en armbanden.

Iemand probeerde later in Hengelo geld op te nemen met de bankpas van de gedupeerden. Eerst 1.000 euro, daarna 1.500 euro. Gelukkig voor de eigenaren lukte dit niet. 

Vragen

  • De pinner vermomde zichzelf goed, maar meen je hem (mogelijk) toch te herkennen? Bekijk ook de bewegende beelden in de video elders op deze pagina.
  • Heb jij informatie opgevangen over deze inbraak?
  • Heb jij zilveren en gouden sieraden en/of tafelzilver te koop aangeboden zien worden en vertrouwde je dit niet?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Gt-csM66jxo

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening