Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

HUB50, van en voor de politie

Begin 2023 opende HUB50 haar deuren op Utrecht Businesspark Papendorp, aan de Van Deventerlaan 50. HUB50 is een pand van en voor de politie. Je kunt er zijn, werken en samenkomen. HUB50 is duurzaam en flexibel. Een plek voor innovatie, waar veel energie rondgaat, waar een ontmoeting je verder brengt en waar dingen ontstaan. 

De politie heeft sterk de behoefte aan een goed bereikbare locatie waar alle politiemedewerkers en samenwerkingspartners elkaar kunnen ontmoeten en flexibel kunnen werken. Ook wordt HUB50 de plek voor politiemedewerkers die werken aan het beheren en ontwikkelen van de ICT-voorzieningen.

De doelstelling om HUB50 energieneutraal te laten functioneren na de renovatie, wordt bereikt door zoveel mogelijk gebruik te maken van de bestaande installaties. Daarnaast zorgen we ervoor dat niet alleen het gebouw zelf, maar ook het gebruik van het gebouw duurzaamheid optimaal ondersteunt. De verschillende ruimten gaan flexibel en multifunctioneel gebruikt worden, waarbij anders werken een belangrijke rol heeft. Teams krijgen er veel ruimte om te experimenteren en krijgen de beschikking over de juiste technologie, actuele informatie, passende hulpmiddelen en services. Zodat HUB50 een plek wordt waar alle politiemedewerkers hun talenten kunnen blijven ontwikkelen.

HUB50
HUB50

Heb je vragen over HUB50?

Neem contact met ons op via HUB50@politie.nl