Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanhouding voor dodelijk steekincident

Laatst gewijzigd op:

Rozenburg - UPDATE In de vroege ochtend van maandag 16 augustus werd bij de politie melding gemaakt van een steekincident in Rozenburg. Toen agenten naar de vermelde plek gingen troffen zij daar een overleden man aan,.

Aanhouding verdachte handboeien daglicht close

De politie werd om ongeveer 06.00 uur gebeld dat op een parkeerterrein aan de Koninginnelaan een steekincident had plaatsgevonden. Toen agenten naar de plek gingen, troffen zij een man aan in een auto. De 21 jarige man bleek te zijn overleden. Korte tijd later werd in de directe omgeving een 17 jarige verdachte aangehouden. De afdeling opsporing stelt een onderzoek in naar de toedracht en bekijkt of er mogelijk een verband is met een ander steekincident, vorig jaar in Rozenburg.

De plek van het steekincident is direct afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing kwamen naar Rozenburg om een uitgebreid sporenonderzoek in te stellen. Datzelfde gebeurde in een wat ruimere afstand van het parkeerterrein. Ook is gestart met een buurtonderzoek.

Bent u getuige geweest van dit incident? Heeft u mogelijk iets gehoord of heeft u informatie? Bent u mogelijk in het bezit van camerabeelden? Laat het de politie weten via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.