Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden gewapende overval tankstation Maarssen

Gepubliceerd op:

MAARSSEN - Dankzij een waardevolle tip is vandaag, woensdag 13 april 2022, een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden voor een gewapende overval. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een tankstation in Maarssen.

Aanhouding

Doordat de verdachte werd herkend, kwam de recherche de man op het spoor. Hierna is een onderzoek ingesteld dat voldoende aanknopingspunten opleverde om over te gaan tot de aanhouding. Tijdens de doorzoeking zijn goederen in beslag genomen die nader onderzocht zullen worden. De man zit vast voor verder verhoor en wordt voorgeleid.

Overval
Op dinsdag 1 februari 2022 rond 21.00 uur werd een tankstation aan de Floraweg in Maarssen overvallen. De winkelmedewerkster is die bewuste dinsdagavond bezig de shop af te sluiten. Vlak voor sluitingstijd komt er een donkere scooter aanrijden met daarop twee mannen. Een van de mannen loopt gewapend met een kapmes de shop in en bedreigt de medewerkster.

Vanochtend is dus één verdachte aangehouden. De recherche is nog op zoek naar de tweede man én getuigen die zich nog niet gemeld hebben.

Heeft u meer informatie?
Bent u die bewuste dinsdag 1 februari rond 21.00 uur (in de buurt van) het tankstation geweest en heeft u iets gezien? Heeft u de scooter weg zien rijden? Heeft u camera- of dashcam beelden die wij nog niet hebben gezien? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem.