Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden voor steekpartij station Blaak

- Een 20-jarige Rotterdammer raakt zaterdagmiddag 2 april ernstig gewond als hij na een ruzie wordt gestoken met een mes. Een man en vrouw gaan er na het steekincident vandoor. De politie start direct een onderzoek. Het onderzoeksteam heeft op 3 april een 17-jarige Rotterdammer aangehouden vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij de steekpartij.

Agent met ambulancemedewerker

De ruzie tussen de drie personen zou al in de trein zijn ontstaan. Op het perron van treinstation Blaak zette de ruzie zich voort en ontaarde in een vechtpartij, waarbij de 20-jarige Rotterdammer werd gestoken. De verdachten gingen er vandoor.

Omstanders belden het alarmnummer en agenten troffen op het perron de 20-jarige man met een steekwond. De traumahelikopter bracht het Mobiel Medisch Team en het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie stelde direct camerabeelden veilig en agenten spraken met getuigen. De Forensische Opsporing  onderzocht het perron op sporen. 

Heeft u informatie die dit onderzoek kan helpen, of heeft u iets gezien of gehoord, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of laat uw informatie achter onder dit formulier.

Bel met de politie

Bel 0900-8844