Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van overval op tankstation

Gepubliceerd op:

Leidschendam - Op een tankstation aan de Oude Trambaan in Leidschendam is donderdag 21 april een overval gepleegd. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Detailopname surveillancewagen

Een man liep donderdag omstreeks 17.30 uur het tankstation in en bedreigde daar een medewerker. De overvaller maakte een geldbedrag buit en ging er vandoor in de richting van tramhalte Oosteinde.

Het gaat om een man met een donkere huidskleur van naar schatting twintig jaar oud en zo’n 1.90 meter lang. De man droeg een zwarte jas met een embleem op de capuchon, handschoenen, donkere schoenen met witte zolen en een zwart mondkapje. Het geld zou hij in een witte plastic tas mee hebben genomen.

Iets gezien?

De politie onderzoekt de zaak. Heeft u donderdag 21 april voorafgaand, tijdens of na de overval iets gezien in de buurt van het tankstation aan de Oude Trambaan? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Laat het ons weten.

Informatie kun u via 0900-8844 delen of via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Blijft u liever anoniem, dan kunt u 0800-7000 bellen.