Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vernieler tramdeur Zoetermeer gezocht in Team West

Laatst gewijzigd op:

Regio Den Haag - Vanavond vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van verschillende zaken. Het opsporingsprogramma Team West besteedt vanavond aandacht aan een man die een deurruit van de randstadrail in Zoetermeer ingooit.

Bedrijfsinbraak | Bodegraven
Op donderdagavond 13 januari vindt een inbraak plaats bij een bedrijf aan de Klipperaak in Bodegraven. Drie personen breken in het bedrijf diverse ruimtes open. Uit de kluis nemen ze een flink geldbedrag mee. In de uitzending tonen we camerabeelden van het drietal. Ook hebben we beelden van een mogelijk betrokken Volkswagen Golf.

Vernieling Randstadrail | Zoetermeer
Op vrijdagavond 3 september rond 23.45 uur vernielt een man een voertuig van de randstadrail in Zoetermeer. Het trampersoneel zet een man bij halte Voorweg Laag uit de tram. De man is zo boos dat hij een steen door de ruit van een deur van de tram gooit. Daarna rent hij weg. In de uitzending laten we camerabeelden van deze vernieler zien.

Aantreffen sieraden | Wassenaar, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen
Bij een onderzoek naar woninginbraak is een verdachte aangehouden. Mogelijk kunnen we deze inbreker aan nog meer woninginbraken koppelen. In dit onderzoek hebben we sieraden aangetroffen die mogelijk zijn buitgemaakt bij woninginbraken in de omgeving van Wassenaar, Noordwijk, Katwijk en Scheveningen. In de uitzending tonen we foto’s van de sieraden.

Bankhelpdeskfraude | Den Haag
Op zondag 27 februari krijgt een inwoner van Den Haag een belletje van een zogenaamde bankmedewerker. Deze vertelt de Hagenaar dat er fraude met zijn rekening is gepleegd en dat een bankmedewerker zijn pinpas komt ophalen. Met deze bankpas wordt later bij een geldautomaat op het Kleine Loo in Den Haag een groot geldbedrag opgenomen. In de uitzending toen we beelden van deze pinner.

Hebt u informatie over een van de zaken? 
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Team West is om 17.00 uur te zien bij Omroep West. De uitzending wordt daarna ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een keer herhaald.

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070