Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van straatroof

Gepubliceerd op:

Roosendaal - De politie zoekt getuigen van een straatroof die plaatsvond op woensdag 6 april 2022, tussen 17.45 en 18.15 uur in de omgeving van het fietstunneltje aan de Kade en het Emile van Loonpark in Roosendaal.

Het slachtoffer, een Belgische jongen van 16 jaar, werd in die omgeving lastig gevallen door een groep van ongeveer tien jongens en meisjes. Hij liep verder naar de Ludwigstraat. Op een zeker moment kwam er uit de richting van het Emile van Loonpark een scooter aangereden. Op de scooter zaten twee jongens. Er ontstond een handgemeen waarna de telefoon van het slachtoffer werd weggenomen. Mogelijk is er gefilmd door de groep. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Een getuige zag dat er een opstootje gaande was en kwam naar buiten om het slachtoffer te helpen. Toen dit gebeurde vluchtten de jongeren het park in.

Getuige geweest of informatie delen?
Heb je/ hebt u iets gezien van dit incident? Of heb je/ hebt u informatie die ons kan helpen om de identiteit van de jongeren te achterhalen? Dan vragen we je/u om contact met ons op te nemen. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wanneer je/u wel informatie hebt, maar niet rechtstreeks met de politie wilt praten, dan kan die informatie ook gegarandeerd anoniem gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via hun website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch op 0800-7000.

Geef bij uw contact alstublieft zaaknummer 2022-087693 door.