Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Poging woningoverval; politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Diemen - Zaterdagochtend hebben drie personen geprobeerd een woning aan de P.J. ter Beekstraat te overvallen. Hierbij raakte niemand gewond en werd geen buit gemaakt.

Rond 04.30 uur werden de bewoners opgeschrikt door glasgerinkel en zagen drie voor hen onbekende personen in de woning. Een van de drie personen riep dat zij de bewoners kwamen overvallen, maar vluchtten snel het huis uit toen een van de bewoners iets terug schreeuwde. Direct daarna alarmeerden de bewoners de politie. De gealarmeerde politieagenten maakten een zoekslag in de omgeving maar de verdachten werden niet gevonden. 

Getuigen gezocht
De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord rond 04.30 uur in de omgeving  van de P.J. ter Beekstraat? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. Ook beelden kunnen een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevante camerabeelden? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier. 
2022174309