Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aangehouden na zware mishandeling, getuigen gezocht

Laatst gewijzigd op:

Sint Maartensdijk - In een woning aan de Westvest in Sint Maartensdijk hielden agenten in de vroege ochtend van zondag 7 augustus een verdachte van een zware mishandeling aan. Ze moesten een deur forceren om de woning binnen te komen.

Omstreeks 04.45 uur meldde het slachtoffer dat hij door een buurtgenoot was geslagen met een ijzeren staaf. Agenten gingen ter plaatse en troffen de gewonde man aan. Voor hem is een ambulance gewaarschuwd en hij is naar het ziekenhuis vervoerd om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen.

De verdachte was bekend en kon op heterdaad aangehouden worden. Hij was terug naar zijn woning gegaan en deed de deur niet open toen de agenten bij hem aan de deur kwamen. De deur is hierop opengebroken door de agenten en zij troffen de verdachte aan in de woning. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar gaan rechercheurs hem zondag verhoren. In de woning vonden de agenten ook de ijzeren staaf waarmee geslagen zou zijn. Die is in beslag genomen. De aanleiding voor de mishandeling wordt onderzocht door de politie.

Getuigen gezocht

De recherche is op zoek naar getuigen van dit incident. Hebt u iets gehoord of gezien dat met deze zware mishandeling te maken kan hebben, dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie. Dat kan op het algemene nummer (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006). Als u liever niet met de politie praat, om wat voor reden dan ook, dan kunt u uw informatie gegarandeerd anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem. Die organisatie staat los van de politie, maar kan uw tips wel doorgeven aan ons. Zij zijn te bereiken via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). Geef bij uw contact graag zaaknummer 2022-208217 door voor een snelle informatieverwerking.