Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Explosie in woning in Van der Schellingstraat

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Dinsdagavond 27 december is er een explosie geweest in een woning aan de Van der Schellingstraat. Hierbij zijn enkele personen lichtgewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

agente bakent gebied af met afzetlint

Het is iets voor half twaalf in de avond als de politie melding krijgt van een explosie in een woning. Als de agenten ter plaatse komen treffen zij een enorme ravage aan. De bewoners, een 61-jarige man, 49-jarige vrouw en hun 5 kinderen, werden opgeschrikt door een enorme knal. Door de ontstane ravage raakte enkele personen lichtgewond. Gelukkig konden zij ter plekke worden behandeld. Wat de toedracht is en waarom het dit gezin is overkomen wordt uitgebreid onderzocht door het onderzoeksteam.
De forensische opsporing heeft gedurende het onderzoek kunnen vaststellen dat er zwaar illegaal vuurwerk is gebruikt om de explosie te veroorzaken.

Getuigenoproep
Heeft u op dinsdagavond tussen 22.00 uur en 24.00 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Van der Schellingstraat? Wellicht bent u in het bezit van een dashcam, deurbelcamera of andere opname apparatuur? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande contact gegevens. Heeft u andere informatie met betrekking tot de explosie, dan horen wat dat ook graag.