Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Duitse politie vraagt hulp na doorrijder

De Duitse politie zoekt getuigen van een verkeersongeval op de Beeker Straße in Emmerich-Elten op dinsdagavond 8 februari rond 19:30 uur. Hoewel het geen Nederlands onderzoek betreft, is de kans wel aannemelijk dat er een Nederlander bij het incident betrokken was.

Bord op Duits politiebureau: Polizei

Een bestuurder van een Citroen Jumper reed op de Beeker Straße in de richting van Elten, toen een tegemoetkomende auto met Nederlands kenteken net voor de kruising met de Buschweg plots de rijstrook van de Citroen opreed. De bestuurder van de Citroen week naar rechts uit, maar botste toch aan de zijkant met de tegenmoetkomende, Nederlandse auto. Het zou gaan om een Renault. 

Hoewel er vrij veel schade was, reed de bestuurder van de Renault door in richting Nederland. Getuigen konden nog zien dat het kenteken van de Reanult begon met NG.

Het hele bericht van de Duitse politie leest u hier. Heeft u tips, weet u om welke bestuurder het gaat of was u het zelf? Meld het bij de politie in Emmerich. Dat kan telefonisch via 0049 2822 7830.