Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update : Scholier gewond bij steekincident Beukelsdijk

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Vanmiddag was er een steekincident op een middelbare school aan de Beukelsdijk. Hierbij raakte een 14-jarige jongen gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, maar is buiten levensgevaar. Even later is er een 13-jarige jongen aangehouden. En vanavond hielden agenten nog een 15-jarige jongen aan. Hiermee lijkt de zaak rond.

Traumaheli

Het was iets voor 13.00 uur toen de melding van het steekincident binnnekwam. Het slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Rotterdam, was door een medescholier gestoken. Er ging een ruzie aan vooraf.  Al snel konden agenten een 13-jarige jongen, uit Rotterdam aanhouden. Agenten onderzoeken de zaak. Vanavond is er een tweede verdachte aangehouden; een jongen van 15 jaar uit Rotterdam. Hiermee lijken we alle verdachten te hebben.
Er is inmiddels met veel leerlingen en docenten gesproken over wat er precies is gebeurd. De leerlingen zijn enorm geschrokken, ze  krijgen slachtofferhulp en worden door school opgevangen. De wijkagenten hebben nauw contact met de schoolleiding.