Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van mogelijk steekincident

Gepubliceerd op:

Berkhout - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een incident dat vrijdagavond plaatsvond waarbij een 28-jarige man uit Wijdenes gewond raakte. Rond 23:45 uur liep de man een tankstation aan de Kleine Wijzend binnen. Hij bleek meerdere verwondingen te hebben die mogelijk waren veroorzaakt door een scherp voorwerp. Door omstanders werd meteen 112 gebeld. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis waar hij behandeld wordt aan zijn letsel.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

De politie startte direct een onderzoek. Er werden getuigen gesproken en in de omgeving werd gezocht naar eventuele betrokkenen. Deze werden niet meer aangetroffen. In de buurt werden wel een aantal persoonlijke spullen gevonden.

Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u vrijdagavond tussen 23:00 en 23:45 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Kleine Wijzend? Heeft u een camera in de omgeving bij uw woning/ bedrijf of auto en mogelijke beelden van betrokkenen? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Ook kunt u direct uw tips en beelden sturen via het tipformulier.

2022037617