Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrouw (51) zwaargewond door geweld

Laatst gewijzigd op:

Leiderdorp - De politie kreeg zondagavond 27 februari een melding van een geweldsincident in een woning aan het Korenbloemkamp. Een vrouw raakte zwaargewond nadat een onbekende man daar op haar insloeg. Het slachtoffer is zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek.

uniform

De vrouw hoorde kort na 20.00 uur de deurbel en opende haar voordeur. Voor haar stond een jonge man die direct met een slagvoorwerp op haar insloeg. De dader duwde de voordeur verder open en drong haar woning binnen. Hij sloeg meermaals op haar lichaam en haar gezicht in. Toen het slachtoffer merkte dat de dader weg was, is zij naar omwonenden gelopen en werden hulpdiensten gealarmeerd. De vrouw deed aangifte. Er is een summier signalement van de verdachte: een jonge, lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud, zwart krullend haar, hij droeg een blauwe hoodie.

Iets gezien of gehoord?!
De recherche zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord van dit geweldsincident zondagavond 27 februari tussen 19.45 en 20.45 uur rond het Korenbloemkamp. Of wellicht zijn er getuigen die meer weten over een mogelijke aanleiding. Deel uw informatie hoe klein dan ook met de politie en help mee om de dader(s) van dit geweldsincident te vinden. Ook zoekt de politie opgenomen beelden van beveiligingscamera’s, videodeurbellen en/of dashcams uit de omgeving van het Korenbloemkamp. Bel uw informatie door naar 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Via deze link deelt u camerabeelden met de politie.

Bel met de politie

0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070