Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man zwaargewond door vuurwerk, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Nieuw-Vennep - In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte op het Loenerveld een 51-jarige man uit Nieuw-Vennep zwaargewond toen vuurwerk in zijn hand ontplofte. Het vuurwerk werd mogelijk door ander persoon in zijn tuin gegooid. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

Rond 00:25 uur kwam een melding binnen over een persoon die bij zijn woning gewond was geraakt door vuurwerk. Kort ervoor zou iets over de schutting in zijn achtertuin zijn gegooid. De man ging kijken en pakte het voorwerp op. Op dat moment ontplofte het vuurwerk en liep de man ernstig letsel op aan zijn hand en been. Hij werd vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen.

De politie is een onderzoek gestart en heeft buurtbewoners gesproken en onderzoek bij de woning verricht. Ook is de politie nog op zoek naar getuigen.

Heeft u rond 00:25 uur iets verdachts gezien in de omgeving van het Loenerveld? Heeft u een camera in de omgeving en beelden van mogelijke betrokkenen? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u uw tips of beelden met ons delen via het tipformulier.

2022000073