Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na dodelijk steekincident Zoutziedersstraat

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over het dodelijke steekincident van gisteravond aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam-West, waarbij een 22-jarige jongeman om het leven is gekomen. Het incident speelde zich af rond 18:55 uur. De politie is op zoek naar de dader en is daarvoor een grootschalig onderzoek gestart.

Foto: Nieuws Op Beeld

Rond 19:00 uur kreeg de politie melding van een steekincident aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam. Toen de politie ter plaatse kwam, werd een 22-jarige jongen zwaargewond aangetroffen. De eerste hulp die verleend werd door de hulpdiensten mocht helaas niet baten. De 22-jarige Rotterdammer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Getuigen verklaren dat het slachtoffer in een worsteling raakte met een andere man. Daarbij werd het slachtoffer uiteindelijk gestoken. Wat er voor de worsteling afspeelde is vooralsnog onduidelijk. De dader is snel erna ervandoor gegaan in een auto.

De politie heeft sporen veilig gesteld, spreekt met getuigen en verzamelt zo veel mogelijk beeldmateriaal. Daarnaast vraagt de politie ook de hulp van omwonenden of voorbijgangers. Misschien heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek. Mocht u meer informatie hebben, of camerabeelden bezitten die mogelijk kunnen helpen; neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.