Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie waarschuwt hondeneigenaren voor vergiftigde worsten in Tilburg-Noord

Laatst gewijzigd op:

Tilburg - De politie waarschuwt hondeneigenaren voor vergiftigde worst. We ontvingen meldingen dat er in de periode van eind december 2021 tot nu, vrijdag 14 januari, helaas vier honden zijn overleden door vergiftiging. Vanochtend is er worst aangetroffen in het parkje naast het Von Weberpad in Tilburg-Noord. Ziet u iemand worst neerleggen of treft u worst aan in de wijk De Lijnse Hoek; neem dan contact op met de politie. Ook hondeneigenaren, waarvan is vastgesteld dat de hond de afgelopen periode is overleden door vergiftiging, vragen we contact op te nemen met de politie.

De politie ontving meerdere meldingen dat er honden zouden zijn vergiftigd nadat zij een wandeling hadden gemaakt over groenstroken in de wijk De Lijnse Hoek in Tilburg-Noord. Ook vandaag, vrijdag 14 januari, ontvingen we een melding dat er een hond vergiftigd zou zijn. In het parkje naast het Von Weberpad is vandaag worst aangetroffen. De politie waarschuwt daarom hondeneigenaren extra alert te zijn tijdens het wandelen met de hond in de omgeving van het Von Weberpad, de Eccardstraat en de Bachlaan.

Advies

Ben extra alert als u met uw hond gaat wandelen. Houd de hond aangelijnd en let goed op dat de hond niets eet.

Melden

Woont u in de omgeving van Tilburg-Noord en is uw hond afgelopen periode helaas overleden en heeft uw dierenarts geconstateerd dat uw hond is overleden door vergiftiging? Neem dan contact op met de dierenpolitie. Neem ook contact op met de politie als u een verdachte situatie ziet. Bijvoorbeeld als iemand worst neerlegt of als u bijvoorbeeld worst aantreft. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Bel met de politie

0900-8844

Bel met de dierenpolitie

144