Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Fietser overleden na aanrijding in Hilvarenbeek

Gepubliceerd op:

Hilvarenbeek - Zondagochtend 16 januari heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist. Hierbij is een 21-jarige man uit Hilvarenbeek overleden.

Op de Gildelaan in Hilvarenbeek vond zondagochtend 16 januari een ongeval tussen een auto en een fiets plaats. De fietser, een 21-jarige man uit Hilvarenbeek, is hierbij ernstig gewond geraakt. Door omstanders is direct eerste hulp verleend, maar helaas mocht deze hulp niet baten en is het slachtoffer in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Onderzoek

Politiemensen van team Verkeer en van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) startte zondagochtend direct een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor zijn de fiets en de auto in beslag genomen. Er worden camerabeelden bekeken en getuigen worden gehoord. Ook is er gesproken met de bestuurder van het voertuig die erg ontdaan was. Voor de familie van het slachtoffer, de automobilist en de omstanders die eerste hulp verleenden is slachtofferhulp ingeschakeld.