Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na schietincident Mastbos

Gepubliceerd op:

Amsterdam - In de centrale hal van een portiekflat op Mastbos in Noord is zondagavond 16 januari 2022 een 22-jarige man in zijn been geschoten. De politie is een onderzoek gestart en zoekt dringend getuigen die meer mogelijk weten.

Iets voor 23.30 uur kwamen meldingen binnen van schoten. Toen politieagenten arriveerden, troffen ze een slachtoffer met letsel aan. Hij verklaarde in de centrale hal te zijn beschoten. Hierbij waren vermoedelijk meerdere personen betrokkken. Hierna zou een auto met een defecte koplamp zijn weggereden. Na een zoekslag in de omgeving zagen agenten rond middernacht het mogelijke vluchtvoertuig. De enige inzittende, een 19-jarige Amsterdammer, is daarbij aangehouden. Hij zit vast voor nader onderzoek.

Getuigen
Wat zich precies heeft afgespeeld in de flat is nog onduidelijk. De recherche doet hier onderzoek naar en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Meld u zich dan bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.