Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Ramkraak vanavond in Opsporing Verzocht en Team West

Laatst gewijzigd op:

Den Haag - Vanavond in Opsporing Verzocht en Team West vraagt de politie aandacht voor een ramkraak in Den Haag. Daarnaast worden er beelden getoond van twee mannen die een bedrijfsinbraak in Rijswijk plegen. Ook worden er beelden getoond van een pinner die in Almere met een weggenomen bankpas een groot bedrag pint.

Bedrijfsinbraak Rijswijk
Op dinsdag 12 oktober heeft er in een bedrijf aan de Einsteinlaan in Rijswijk een bedrijfsinbraak plaats gevonden. In dit bedrijfspand zitten meerdere bedrijven. Bij deze inbraak zijn er ruim 150 mobiele telefoons wegenomen. Op de camerabeelden zijn er twee verdachten te zien die de deur van het bedrijfspand open breken. Ze komen naar buiten en komen later naar buiten met twee volle tassen. 
 

Bankhelpdeskfraude Wassenaar
Op dinsdag 20 juli werd een hoogbejaarde mevrouw uit Wassenaar door een zogenaamde medewerker van een bank gebeld met de mededeling dat er een poging was gedaan geld van haar rekening te halen. Zogenaamd kon dat voorkomen worden door haar bankpas te blokkeren en een nieuwe pas aan te vragen. Op verzoek van de zogenaamde medewerker van de bank werd de pas bij mevrouw opgehaald. Op de camerabeelden worden er beelden getoond van de pinner in Almere. Hier is 2000 euro opgenomen.
 

Ramkraak juwelier Den Haag
Op woensdag 12 mei heeft er bij een juwelier aan de Dierenselaan een ramkraak plaats gevonden. Deze juwelier heeft inmiddels al vijf keer te maken gehad met inbraak en ramkraken. Bij deze ramkraak is een Mitsubishi Outlander gebruikt. Deze is twee keer tegen het rolluik van de winkel aangereden. De Mitsubishi werd in de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 maart vanaf de Alkemadelaan in Monster weggenomen. Bij deze ramkraak was ook een oranje Nissan Micra betrokken. Op de camerabeelden van deze ramkraak worden er twee mannen getoond die betrokken waren. Bij de ramkraak was er ook nog een donkergroene Piaggio Skipper betrokken.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Iedere dinsdag is Team West om 17.00 uur te zien bij Omroep West. De uitzending wordt daarna ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een keer herhaald. Het programma Opsporing Verzocht wordt op dinsdagavond om 21.20 uur uitgezonden op NPO1. Op woensdag wordt het programma op dezelfde zender om 13.20 uur herhaald.