Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Bureau Rijnmond vraagt uw aandacht voor het volgende…….

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Politie en Openbaar Ministerie vragen deze week in Bureau Rijnmond aandacht voor onder andere een poging doodslag, een overval en een poging woninginbraak.

logo Bureau Rijnmond

Poging overval
Een bewoner aan de Stavenissestraat kreeg de schrik van zijn leven toen hij thuis kwam en twee mannen hem probeerden te overvallen. De twee zijn gefilmd.

Poging doodslag
Een 25 jarige pakketbezorger moet zijn oog missen nadat hij in zijn eigen bus werd aangevallen door een onbekende met een hamer. Bureau Rijnmond toont beelden van de dader.

Coolsingel
De rellen op de Coolsingel, van 19 november 2021 zijn ook nog steeds in onderzoek en dat leidt keer op keer tot nieuwe beelden die kunnen worden getoond in Bureau Rijnmond. Ook deze week worden weer nieuwe beelden getoond.

Stenengooier
Vorige week toonden wij in Bureau Rijnmond beelden van een man die een steen gooide naar een voorbijrijdende politieauto. Dat gebeurde bij de Kuip, vlak voor de wedstrijd Feyenoord-Ajax. Een politieman raakte gewond. De man werd onherkenbaar in Bureau Rijnmond getoond zodat hij de kans had zich te melden. Dat heeft hij niet gedaan en daarom wordt hij morgen herkenbaar getoond.

Morgen ook beelden van een andere man die op dat moment steeds zeer prominent betrokken was bij (onder andere) het bekogelen van politiemensen. Hij wordt herkenbaar getoond.

Woninginbraak
In Zwijndrecht hebben twee mannen geprobeerd in te breken in twee woningen aan de Lindeweg en de Akeleilaan. De inbraak is niet gelukt,…..de beelden van de twee wel. Wie zijn zij?

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.