Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden in zaak dodelijk schietincident Westerbeekstraat

Gepubliceerd op:

Rotterdam - De politie heeft zondagmiddag 2 januari een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 31-jarige Rotterdammer. Hij kwam op 31 december door een schietincident om het leven op de Westerbeekstraat in Rotterdam. De rol van de verdachte wordt nog onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen dan ook niet uit.

Aanhouding op straat

Op 31 december om 19.20 uur kreeg de politie melding van een schietincident op de Westerbeekstraat in Rotterdam. Hierbij raakte een 31-jarige man zwaargewond en de hulpdiensten gingen direct op de melding af om hulp te verlenen. Dit mocht niet meer baten; de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Getuige of tips?
De recherche heeft nog veel vragen over wat er precies gebeurd is en waarom. Er waren op het tijdstip van het incident veel mensen thuis. Heeft u vrijdag op of rond de Westerbeekstraat of de Langegeer iets verdachts gezien of gehoord, of weet u meer over het incident? Dan komt de politie graag met u in contact. Heeft u camerabeelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u deze te delen met de politie. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande knoppen.

Bel met de politie

0900-8844

Bel met Team Criminele Inlichtingen

088 - 661 77 34