Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen dodelijke aanrijding A5

De politie zoekt getuigen die donderdagmiddag omstreeks 14.40 uur een bordeauxrode Audi A2 hebben zien rijden over de Rijksweg A5. De auto kwam uit de richting Amsterdam en reed richting Hoofddorp. Deze auto kreeg een aanrijding nabij knooppunt Raasdorp, de bestuurder reed achterop een vrachtauto die daar reed.

Bij de aanrijding kwam de bestuurder van de Audi, een 24 jarige inwoner van Kudelstaart, om het leven, drie andere inzittenden werden met variërend letsel overgebracht naar omliggende ziekenhuizen. Naast ambulances werd ook hulp verleend door de brandweer, de traumahelikopter en de afdeling verkeersongevallen analyse van de politie Noord-Holland.

GETUIGEN GEZOCHT

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en wil graag in contact komen met getuigen die de auto hebben zien rijden. Ook dashcambeelden zijn nadrukkelijk welkom. U wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Beelden van het rijgedrag van de auto's of van de aanrijding kunt u uploaden via  dit formulier onder vermelding van 2022013415.