Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overleden man in Breukelen: politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Breukelen - Donderdagmiddag 20 januari 2022 trof de politie het levenloze lichaam aan van een man in Breukelen. De man is gevonden in zijn woning aan de Klein Oud Aa. De politie houdt rekening met een misdrijf en zoekt getuigen.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer is een 67-jarige man uit Breukelen. De man woonde alleen. Forensisch en tactisch rechercheurs hebben de afgelopen uren de woning en het omliggende terrein onderzocht. Dat deden zij om te reconstrueren wat er is gebeurd, onder welke omstandigheden de man is overleden en of er sprake is van natuurlijk overlijden of een misdrijf. De politie houdt rekening met dit laatste.

Iets gezien of gehoord?
De politie heeft nog veel vragen. Wij zoeken extra informatie en getuigen die iets gehoord of gezien hebben of wellicht beschikken over (dashcam)camerabeelden. Was u donderdag 20 januari in de buurt van Klein Oud Aa in Breukelen en heeft u iets gezien wat met dood van het slachtoffer te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000.