Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen na schietincident

Gepubliceerd op:

De Krim - Op zaterdagavond om circa 20:00 uur krijgt de politie een melding dat er op de Kosseweg vanuit een auto geschoten zou zijn op een andere auto met daarin een man (bestuurder) en een vrouw. De bestuurder van de beschoten auto zou hieraan voorafgaand een ontmoeting hebben met iemand op het Turfstekersplein. Dit zou zijn naar aanleiding van een ontmoeting al eerder op de avond.

Daar aangekomen stopte hij echter niet maar reed hij door naar de overkant van het kanaal. Toen hij daar wegreed zou er een auto achter de auto van de bestuurder zijn aangekomen. Er volgde volgens de bestuurder een achtervolging waarbij de auto van de bestuurder kapot ging. Vervolgens zou er vanuit de auto die hem achtervolgd had, zijn geschoten. Het is onbekend of dit zou zijn gebeurd met een echt vuurwapen of iets wat erop lijkt.  De politie trof de auto waaruit zou zijn geschoten rijdend aan op de Orionstraat. Er volgde een uitpraatprocedure en de politie hield een 21-jarige man uit  de gemeente Hardenberg aan. 

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. Het gaat dan met name om wat er is gebeurd op het Turfstekersplein tussen 19:30 en 20:00 uur en het incident aan de Kosseweg rond 20:00 uur. Heeft u iets gezien of beschikt u over beelden of andere informatie die de politie in deze zaak kan helpen? Vul dan het onderstaande tipformulier in of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. 

(2022034112/hk)