Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van mishandeling

Gepubliceerd op:

Beverwijk - In de nacht van zaterdag op zondag 23 januari werd een 25-jarige man uit Beverwijk op de Koningstraat mishandeld door een groep van mogelijk zes personen. Hij liep hierbij letsel op aan zijn hoofd en lichaam. Kort daarna hield de politie in de omgeving drie jongens, uit Beverwijk en Heemskerk van 16 en 17 jaar oud, aan op verdenking van betrokkenheid. De politie doet verder onderzoek en zoekt getuigen.

Politieauto

Rond 01:40 uur liep het slachtoffer over de Koningstraat, toen hij op de hoek van de Kloosterstraat werd aangesproken door een jongen bij een groep van zo’n zes personen. Daarna begonnen verschillende jongemannen uit de groep de man te slaan. Het slachtoffer belandde op de grond en werd meerdere malen geschopt. Daarna vertrokken de leden van de groep op fietsen in onbekende richting. De politie werd gewaarschuwd en startte hierop direct een zoekactie. Op basis van het signalement hielden agenten in de omgeving drie jongemannen aan voor mogelijke betrokkenheid bij de mishandeling. Zij werden meegenomen naar het politiebureau en werden na verhoor weer heengezonden. De drie jongens blijven verdachten in deze zaak.

Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen. Heeft u de mishandeling rond 01:40 uur op de Koningstraat gezien? Heeft u de groep van een zestal jongemannen en vrouwen in de buurt gezien? Heeft u een bedrijf/ woning of auto met camera in de omgeving en mogelijk beelden van betrokkenen? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Ook kunt u uw tips of beelden sturen via het tipformulier.

2022015039