Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dringende getuigenoproep: fietser zwaargewond aangetroffen

Laatst gewijzigd op:

Amsterdam - Op vrijdagavond 21 januari is een 64-jarige fietser zwaargewond aangetroffen achter een school op het fietspad aan het Gulden kruispad inAmsterdam-Zuidoost. Het Opsporing Team Verkeer (OTV) is op zoek naar een bezorger die langs het slachtoffer fietste en naar een groepje jeugdigen die meer weten.

Tussen 20.00 uur en 20.15 uur fietst het slachtoffer over het Gulden Kruispad als hij om vooralsnog onbekende reden ten val komt. Een wijkagent uit de buurt wordt door een groepje jeugdigen aangewezen dat het slachtoffer op de grond ligt. Ze verleent direct eerste hulp waarna het slachtoffer door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis wordt vervoerd. Tot op heden gaat het niet goed met het slachtoffer.

Uit onderzoek blijkt dat een bezorger langs het slachtoffer fietste op het moment dat hij ten val kwam. Het OTV komt graag in contact met hem en andere getuigen die iets hebben gezien en/of gehoord.

Getuigenoproep

Bent u degene die langs het slachtoffer fietste? Heeft u de wijkagent verteld dat de fietser op de grond lag? Of heeft u meer informatie dat het onderzoeksteam kan helpen? Dan spreekt het OTV u graag. Neem alstublieft contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Wilt u telefonisch informatie doorgeven? Vermeld dan proces-verbaalnummer PL1300_2022013697.