Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden voor bedreiging, belediging en verzet

Gepubliceerd op:

Oosterhout - Een ontevreden klant is maandagmiddag het bureau uitgezet. Maar toen hij de agenten bleef bedreigen en beledigen is het aangehouden. Hij verzette zich stevig waardoor geweld gebruikt moest worden.

Stockfoto

Op maandag 3 januari 2022 om 15.00 uur kwam een man aan het bureau. Hij stelde een vraag maar de agent kon deze vraag niet naar tevredenheid van de man antwoorden. Dat ontaarde in een flinke scheldpartij en beledigingen in de richting van de agent. De man werd verzocht om het bureau te verlaten. Toen hij dat niet wilde is hij met zachte dwang het bureau uitgezet.

Aanhouding

Buiten bleef hij schelden en bedreigen. Omdat dit vervelend kan zijn voor andere klanten die in rust het bureau binnen moeten kunnen komen is hem verzocht weg te gaan. Hij stapte in zijn auto maar bleef aan de gang met schelden en bedreigen en reed niet weg. Toen was de maat vol en werd besloten hem aan te houden. Hij sloot snel het portier van zijn auto. Nadat het raam ingeslagen was is hij uit zijn auto getrokken. De verdachte, een 25-jarige Tilburger, verzette zich. Hij is aan het bureau in Tilburg ingesloten. Ook daar verzette hij zich en weigerde mee te werken.