Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrouw beroofd bij geldautomaat in Goirle

Gepubliceerd op:

Goirle - Een 26-jarige vrouw uit Goirle is donderdag 6 januari jl. omstreeks 19.20 uur op de Thomas van Diessenstraat bij een geldautomaat tegenover het Cultureel Centrum door een nog onbekende straatrover met een mes bedreigd en van haar gepinde geld beroofd. De politie heeft een Burgernetbericht verstuurd en met diverse eenheden onder meer met een speurhond nog tevergeefs naar de dader gezocht.

Politieagent met portofoon

Het slachtoffer liep samen met een vriendin naar de geldautomaat. Terwijl zij bezig was met het intoetsen van de pincode, kwam achter haar een zenuwachtige jongeman staan. Hij haalde een mes tevoorschijn en eiste het geld op dat de vrouw aan het pinnen was, een paar honderd euro. Hierna rende hij daarmee weg, de aangeefster en haar vriendin bleven hevig geschrokken achter.

Signalement
- 1,80 meter lang,
- blanke huidskleur,
- normaal postuur,
- zwarte bril met een vierkant montuur,
- zwarte hoodie met een logo op achterzijde (oranje letters met witte kader),
- werkschoenen,
- blauw wegwerp mondkapje,
- leeftijd tussen 20-30 jaar

 

Oproep
Heeft u de dader wellicht die avond gezien in de buurt van de geldautomaat?. Slaat u aan op het signalement? Of heeft u andere informatie over deze beroving, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 met vermelding van zaak nummer 2022006015.