Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woningoverval in Someren

Gepubliceerd op:

Someren - Rond 20.30 uur op donderdagavond 6 januari kwam er een 112 telefoontje binnen van de bewoner van een woning in het buitengebied van Someren aan de Bergdijk. Hoewel het gesprek vroegtijdig werd verbroken, wist de melder duidelijk te maken dat hij was overvallen. Daarop ging direct een aantal eenheden op de melding af. Omdat niet duidelijk was of de daders nog in de woning of directe nabijheid van het slachtoffer waren, was voorzichtigheid geboden.

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

Bij de woning aangekomen troffen de agenten een gewonde 57-jarige man aan die de melder bleek te zijn. Hij werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden redelijk. Intussen waren meerdere meldingen bij de politie binnengekomen, o.a. van een medebewoner die ten tijde van de overval niet aanwezig was. De recherche is meteen een onderzoek gestart en heeft onder andere getuigen en buurtbewoners gehoord. Ook het slachtoffer moet nog gehoord worden.

Op het betreffende adres is in 2021 een drugslab aangetroffen en ontmanteld. Uiteraard is onderdeel van het onderzoek of dit verband houdt met de gebeurtenissen van gisteravond. Het rechercheteam is ook op zoek naar mensen die ons meer kunnen vertellen over deze overval. Weet u meer? Neem dan contact met ons op!