Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woning beschoten aan de Merelstraat in Oss

Laatst gewijzigd op:

Oss - In de nacht van donderdag op vrijdag werd er op een woning aan de Merelstraat geschoten. Er raakte niemand gewond. Na het schietincident reed volgens getuigen een scooter weg vanaf de locatie, die mogelijk daarbij betrokken was. Wij doen onderzoek naar de dader of daders.

Detail afzetlint

Rond 01.30 uur werd er meerdere malen op de betreffende woning geschoten. Gealarmeerde collega’s namen ter plaatse poolshoogte en vonden enkele hulzen op straat. De woning was beschadigd door kogelinslagen. Er woont op dit moment niemand meer in het huis, aangezien de bewoner recent is overleden. Er was dus niemand aanwezig. De dader of daders werden niet meer aangetroffen.

Scenario’s
Waarom dit huis beschoten werd is vooralsnog een raadsel. We houden rekening met alle scenario’s, ook met de mogelijkheid dat er sprake is van een vergissing. We zijn een onderzoek gestart en op zoek naar degene(n) die verantwoordelijk is of zijn voor deze beschieting. Er wordt veelvuldig gespeculeerd over een mogelijk verband met een dodelijk schietincident dat enkele weken geleden in de directe omgeving van dit huis plaatsvond. Daarvan is tot op dit moment niet gebleken, maar uiteraard nemen we dat ook in ons onderzoek mee.

Meld info
We roepen iedereen die informatie over deze zaak voor ons heeft of iets heeft gezien dat ons kan helpen in het onderzoek op om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor de opsporingstiplijn 0800-6070 of deel je informatie gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000.