Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval scooterrijder Hardinxveld-Giessendam

Laatst gewijzigd op:

Hardinxveld-Giessendam - Zaterdagmiddag vond op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam een ongeval plaats tussen twee fietsers en een scooter. De opzittenden van de scooter en één van de fietsers raakten gewond. De bestuurder van de scooter overleed later in de avond alsnog aan zijn verwondingen.

Ambulance

De twee fietsers en de scooter kwamen uit tegengestelde richtingen. Bij het passeren hebben armen en/of sturen elkaar geraakt, waardoor allen ten val zijn gekomen. De bestuurder van de scooter, een 57-jarige man uit Dordrecht, was zwaar gewond. De vrouw die achterop de scooter zat, een 54-jarige vrouw uit Dordrecht, raakte ook gewond evenals één van de fietsers, een 57-jarige man uit Zwijndrecht.Alledrie de gewonden zijn vervoerd naar het ziekenhuis, waar de bestuurder van de scooter later alsnog aan zijn verwondingen is overleden.

Politie zoekt getuigen
Het onderzoek is momenteel nog volop bezig. Het team dat de zaak bekijkt komt graag in contact met getuigen van het ongeval. Iedereen die het ongeluk heeft zien gebeuren en nog niet met de politie heeft gesproken wordt gevraagd zich te melden. Ook als u daar die middag langsreed met bijvoorbeeld de auto en dashcambeelden heeft, kan een bijdrage leveren aan het onderzoek door die beelden met ons te delen. 

 

Bel met de politie

0900-8844