Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woning tweemaal beschoten in Barendrecht

Gepubliceerd op:

Barendrecht - Een woning aan de Avenue Carre is twee maal in 2 dagen tijd het doelwit geweest van een aanslag. Hierbij is er niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek in en rondom de woning. Inmiddels is de woning door de gemeente gesloten.

©Foto:Nieuwsopbeeld


Stank
Het is maandagmiddag rond 15.50 uur als wij melding krijgen van een mogelijke beschieting van een woning en veel stank- en rookoverlast. Als de collega’s bij de woning aankomen, treffen zij een kogelinslag aan in een ruit en blijkt er een deel van de gevel zwart te zijn geblakerd. De Forensische Opsporing en het Team Explosieven Verkenning zijn meteen opgeroepen voor een uitgebreid sporenonderzoek. De brandweer deed onderzoek naar de stankoverlast, maar heeft dit onderzoek inmiddels overgedragen aan de Forensische Opsporing van de politie.
Vermoedelijk is de woning in de nacht van zondag op maandag belaagd. Er is toen een melding gedaan van harde knallen maar de hulpdiensten troffen toen niets aan.

In de nacht
Uren later rond 01.15 uur wordt de wijk weer opgeschrikt door harde knallen. Er blijkt te zijn geschoten op dezelfde woning. Als de agenten aankomen bij de woning treffen zij meerdere kogelinslagen en hulzen. Ook hierbij is er niemand gewond geraakt omdat er niemand meer in de woning verblijft. De politie gaat onverminderd verder met het onderzoek naar de toedracht.
 

Lees hier: 'Beschoten woning Avenue Carré met spoed gesloten'


Wees een held, voorkom geweld.
Daders van schietpartijen schuwen het gebruik van geweld niet. Daders van schietpartijen kunnen opnieuw toeslaan. Voorkom slachtoffers en help de straten veilig te houden, help ons de daders van schietpartijen aan te houden door informatie en beelden te delen als u deze heeft. Melden kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of op politie.nl of vertrouwelijk via het Team Criminele Inlichtingen (TCI). Zij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk. 088 - 661 77 34. U kunt ook anoniem melden via M. op 0800-7000.