Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden die wordt verdacht van drie inbraken in Utrecht

Op dinsdagochtend 26 juli 2022 is een 34-jarige man uit Bilthoven in zijn woning aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij minstens drie inbraken in Utrecht. De man maakte onder meer sieraden buit.

DNA-streng

Sporenonderzoek na een inbraak in een woning aan de Buys Ballotstraat op 12 juni leverde een DNA-hit op. Bij een inbraak in een woning aan de Terentiuslaan afgelopen april werden ook sporen aangetroffen die aan de man te koppelen waren. Daarom kon de man worden aangehouden. Het onderzoek gaat nog door.

Na de aanhouding is de woning van de man doorzocht. Daar zijn diverse goederen gevonden, waaronder een kluis met sieraden die op maandag 25 juli is ontvreemd uit een woning uit de Nassaustraat.

Zijn uw sieraden gestolen?

Regelmatig vindt de politie bij inbrekers buit terug, maar kan niet achterhalen van wie deze is. Wie zijn eigendommen registreert, heeft meer kans ze terug te krijgen. Registreer daarom nu de kenmerken van je waardevolle bezittingen. Je kunt daarvoor gebruik maken van de registratieapp op stopheling.nl.