Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Boeimeerpark

Gepubliceerd op:

Breda - Twee 17-jarige jongens uit Breda zijn zaterdag 16 juli jl. in het Boeimeerpark mishandeld. Ze werden geschopt en geslagen door drie jongens van circa 15 a 16 jaar oud. Het zou gaan om twee getinte jongens en een blanke knul. Een van de slachtoffers liep een gebroken onderkaak op. De politie zoekt getuigen van het voorval.

getuigenoproep

De twee vrienden fietsten rond 15.30 uur via de Cimburgalaan door het Boeimeerpark. Ze maakten een opmerking richting een groepje jongens die deels met hun fietsen het fietspad blokkeerden waardoor een oudere vrouw er maar net tussendoor kon rijden en zij zelf via het gras moesten uitwijken. De jongens waren daar kennelijk niet van gediend en kwamen hen op de fiets achterna.

Een van de daders trapte tegen de fiets van een van de 17-jarige jongens. De aangevers moesten afstappen waarna zij werden geslagen en geschopt.  Een van de slachtoffers belandde op de grond en werd meerdere keren in zijn buik geschopt. Bij het andere slachtoffer werd een tand uit de mond geslagen. Ook brak hij op twee plekken zijn onderkaak. Na de mishandeling fietsten de daders langs de rivier weg.

Oproep
Was u getuige van deze mishandeling en heeft u nog geen contact gehad met de politie, bel dan met 0900-8844. Het gaat om dossier 2022186537. U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.