Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Mogelijk vuurwapen aangetroffen in snoepautomaat, twee aanhoudingen

Gepubliceerd op:

Zaandam - Meerdere agenten waren donderdagavond 7 juli aanwezig op Station Zaandam na een melding dat een groep jongeren mogelijk in de buurt van het station had geschoten. Twee verdachten zijn op het station aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben of meer informatie hebben.

Getuigen gezocht

De agenten hebben rond 20.10 uur op Station Zaandam twee 15-jarige jongens aangehouden. Of de andere aanwezige jongeren ook een rol hebben, wordt nog onderzocht.  In een snoepautomaat op het station werd een mogelijk vuurwapen aangetroffen. De verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zitten zij op dit moment nog vast. Het wapen is door de politie in beslag genomen voor onderzoek.

Getuigenoproep

De recherche onderzoekt deze zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of meer informatie, de verdachten eerder zien lopen of beschikt u over beelden? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022136479

Bel met de politie

0900-8844