Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Lichaam Rijkerswoerdse Plassen is van gezochte Arnhemmer

Gepubliceerd op:

Arnhem - Na een melding van een passant heeft de politie op vrijdagochtend 10 juni een overleden persoon aangetroffen in de Rijkerswoerdse Plassen, tussen Arnhem en Elst. Onderzoek heeft uitgewezen dat het om een gezochte Arnhemmer (41) gaat.

De politie was naar de man op zoek vanwege betrokkenheid het overlijden van een 33-jarige vrouw uit Arnhem. Op 26 mei werd zij aangetroffen in de Cuijkstraat in Arnhem. Ze was door een misdrijf om het leven gekomen.

Team Grootschalige Opsporing

Voor de zaak en de opsporing van de man was een Team Grootschalige Opsporing (TGO) actief. Eerder werd ook al op en rond de Rijkerswoerdse Plassen naar de vermiste man gezocht, maar zonder resultaat. Vrijdagochtend is daar dus verandering in gekomen. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Naam en foto

Het onderzoek naar het overlijden van de 33-jarige vrouw gaat door. Voor het opsporen van de gezochte Arnhemmer is zijn naam en zijn foto gedeeld. Het verzoek is om deze informatie te verwijderen en niet meer te delen.

^SV 2022233272