Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Politie roept vandalen ’s-Gravenzande op zich te melden

De politie roept mensen die betrokken waren bij de ongeregeldheden op oudejaarsdag in ’s-Gravenzande op zich te melden. In en rondom het Zandeveltpark werd op 31 december aan het eind van de dag brand gesticht en vernielingen aangericht. De politie beschikt over duidelijke beelden van de incidenten en verdachten. Deze beelden zijn intern gedeeld, maar de betrokkenen zijn nog niet herkend. Mochten betrokkenen zich niet melden, dan worden de beelden vertoond in het regionale opsporingsprogramma Team West.

Op 31 december 2021 vonden er gedurende de dag meerdere incidenten plaats bij het Zandeveltpark in ’s-Gravenzande. In en rondom het park werden verschillende brandjes gesticht, met zwaar vuurwerk gegooid en vernielingen aangericht, waarvan de totale schade in de duizenden euro’s loopt. De politie beschikt over beelden waarop de betrokkenen herkenbaar te zien zijn. Op basis van die beelden zijn er elf personen aangemerkt als verdachte.

Meld je bij de politie

De politie roept deze personen nadrukkelijk op zich te melden. Gebeurt dit niet, dan zullen de herkenbare beelden van de elf verdachten online en via opsporingsprogramma Team West gedeeld worden. Deze personen hebben tot dinsdag 21 juni de tijd zich te melden bij de balie van het politiebureau in het Westland of telefonisch via de opsporingstiplijn 0800-6070.

Uw tips helpen

Heb je tips over anderen? Ook dan kun je direct de politie bellen op 0800-6070. Je kunt je informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Of klik hieronder op het tipformulier.