Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Tijdelijke wijziging openingstijden politiebureau Huizen

Tot 1 november 2022 zijn de openingstijden van politiebureau Huizen aan de Graaf Wichman 1 tijdelijk gewijzigd. De Intake en Servicebalie is gedurende deze periode gesloten op vrijdag. Op deze dag kunt u wel terecht in omliggende politiebureaus, bijvoorbeeld in Naarden tussen 09.00 en 17.00 uur. Gemaakte afspraken die al stonden op vrijdag blijven ongewijzigd.

Tijdelijke wijziging openingstijden politiebureau Huizen

Aangifte op afspraak of online

U kunt in veel gevallen online aangifte doen, via www.politie.nl. Is dit voor uw aangifte nog niet mogelijk, of doet u dit liever met een politiemedewerker, dan kunt u via 0900-8844 een afspraak maken op een tijdstip dat u uitkomt. Ook kan de politie door gebruik van aangifte-apps steeds vaker op straat of bij mensen thuis aangifte opnemen, in plaats van op een politiebureau.

Incidentenafhandeling gegarandeerd

Met de tijdelijke sluiting van de Intake en Servicebalie komt er politiecapaciteit vrij die de komende zomer hard nodig is binnen de rest van het basisteam. Als een politiebureau voor het publiek is gesloten, betekent dit niet dat er geen politie meer in de wijk is. De incidentenafhandeling is altijd gegarandeerd. Staat u bij een politiebureau dat is gesloten, dan kunt u bij spoed altijd via de intercom bij de hoofdingang in contact komen met de politie. Een politiemedewerker kan kan waar nodig via de intercom altijd de dichtstbijzijnde politieauto naar een incident sturen. Dit kunnen ook politiemensen van een ander bureau zijn. Bij spoedeisende incidenten gelden de grenzen van politiebureaus namelijk niet.

Social media

Het basisteam en een aantal wijkagenten is actief op social media. Via Twitter, Facebook of Instagram kunt u eenvoudig in contact komen met uw wijkagent. Ook treft u politieagenten steeds vaker op plekken in de wijk, zoals een buurtcentrum, waar u ze makkelijk kunt aanspreken.