Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden na steekpartij; getuigen gezocht

Gepubliceerd op:

Zandvoort - Donderdagavond is een 48-jarige man uit Haarlem gewond geraakt toen hij op het Kromboomsveld door een man met een mes werd gestoken. De politie heeft kort daarna een 36-jarige Zandvoorter aangehouden in een woning. Het slachtoffer werd met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Er is een onderzoek ingesteld en de politie is op zoek naar getuigen.

Rond 19:45 uur kreeg de politie een melding van een conflict tussen twee mannen op een parkeerplaats bij het Kromboomsveld. Tijdens de ruzie werd met een mes gestoken en het 48-jarige slachtoffer liep hierbij meerdere snijwonden op. De verdachte ging daarna een woning aan het Witte Veld binnen. De politie heeft de woning omsingeld en kon de verdachte aanhouden. Hij werd ingesloten en zit vast voor verder onderzoek. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis en kon na behandeling naar huis.

Getuigen gezocht
De recherche doet verder onderzoek naar het steekincident. Hiervoor zoeken zij getuigen.
Heeft u rond 19:45 uur het conflict bij het Kromboomsveld / Witte Veld gezien?
Heeft u mogelijk een camera in de buurt en beelden van het incident of de betrokkenen?
Of heeft u andere informatie over de steekpartij?
Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. U kunt uw tips en beelden ook toesturen via het tipformulier.

2022046673