Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Deel beelden rondom onderzoek overleden man

Er zijn weer nieuwe stappen gezet in het onderzoek naar de 38-jarige overleden Kerkradenaar die woensdagochtend in het Hambos werd aangetroffen. Zo komt uit gesprekken met getuigen een beter beeld naar voren van zijn laatste bewegingen dinsdagavond- en nacht. Om dat beeld nog concreter te krijgen, wordt deze informatie gedeeld.

Het onderzoek startte toen de politie woensdagochtend kort na 07:30 uur melding kreeg van een lichaam dat zou zijn aangetroffen bij de Nullanderbergsweg in het Hambos. Inmiddels zijn er veel gesprekken gevoerd met getuigen en omwonenden. Daarnaast zijn ook camerabeelden in de omgeving van het Hambos bekeken. Dat alles geeft een aanpassing van het tijdskader waarin een en ander zich zou moeten hebben afgespeeld.

Op basis van bovenstaand beschreven onderzoek gaat de politie er vanuit dat het 38-jarige slachtoffer voor het laatst gezien is bij het Dr. Ackensplein in Kerkrade. Daar is hij aan het begin van dinsdag- op woensdagnacht nog gezien. Vervolgens is hij even na 7:30 uur op woensdagochtend bij het Hambos in Kerkrade aangetroffen. Het 38-jarig slachtoffer was net geen 1.80 meter lang lang. Had een normaal postuur, had kort zwart haar en was van Marokkaanse komaf.

Was u in de periode van dinsdagavond 24:00 uur tot woensdagochtend 7:30 uur in de buurt van het Hambos of het Dr. Ackensplein in Kerkrade of in het tussengelegen gebied? Heeft u iets gezien of gehoord dat opviel, verdacht leek of afwijkend was? Of heeft u wellicht camerabeelden van een dashcam die interessant zouden kunnen zijn omdat u net in die periode door dit gebied reed en iets vastgelegd heeft? Of heeft u wellicht andere camerabeelden waarop bewegingen, personen of auto’s gedurende die nacht of ochtend te zien die interessant zouden kunnen zijn voor het onderzoek? Deel beelden via politie.nl/upload of neem contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Lees alles over deze zaak terug in het dossier op politie.nl