Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuige gezocht: donderdag 10 maart op de Eemdijk

Gepubliceerd op:

Eemdijk - We zijn op zoek naar een automobilist of automobiliste die donderdag 10 maart rond 15.45 uur of 15.50 uur over de Eemdijk reed. De auto reed vanuit Eembrugge in de richting van Eemdijk. Deze getuige heeft mogelijk belangrijke informatie in het onderzoek naar een dodelijke aanrijding.

Aanrijding

Het dodelijke ongeval gebeurde rond 15.55 op de Eemdijk, tussen Eemdijk en Eembrugge. Een automobilist in een Volvo kwam uit de richting Eemdijk. Uit tegengestelde richting kwam een motorrijder aan, die juist richting Eemdijk reed. Bij het afslaan van de Volvo ontstond er een aanrijding, waarbij de motorrijder zwaar gewond raakte. Deze overleed aan zijn verwondingen.

Specifieke getuige

Voordat deze dodelijke aanrijding plaatsvond, was er nog een automobilist op de Eemdijk. Deze reed net als de motorrijder in de richting van Eemdijk en kreeg voorrang van de bestuurster in de Volvo. Wij komen graag in contact met de bestuurder van deze auto. Mogelijk heeft diegene meer informatie over wat er voor het ongeval precies gebeurd is.

Helaas hebben we geen signalement van de auto waarin de getuige reed. Bent of kent u iemand die regelmatig deze route rijdt en mogelijk donderdag 10 maart daar reed? Dan komen we graag met u in contact!

U kunt contact opnemen via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

 

*foto credit: Google Streetview